Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks een overzicht van de laatste visies. Schrijf je nu in voor de visiefeed en mis niets!
Email adres
Voornaam
Achternaam
Spamvrij en veilig
VisieVan.nl

Jouw visie op deze site?

Een site vol inspiratie voor en door leiders van nu. Bezoek de site en laat je inspireren! Jouw visie ook publiceren op VisieVan.nl?

Instagram

has returned invalid data.

Tags

Over VisieVan

Als trainer werk ik regelmatig met leidinggevenden, managers en ondernemers van van grote en kleinere organisaties aan Gastheerschap, Leiderschap en Verkoopkracht. Visie is daarbij ontzettend belangrijk, zo werken we aan de visie van organisaties en de persoonlijke visie van leiders in organisaties.

Wanneer een leidinggevende een visie heeft en in staat is deze met zijn of haar team te delen en de mensen in het team ermee te inspireren gebeuren er mooie dingen en is een team in staat tot enorme prestaties. Mijn motto is dan ook zonder visie geen resultaat. Het is in mijn optiek een must voor iedereen die een organisatie of een team leidt, op welk niveau dan ook, bezig te zijn met visie.

Regelmatig verbaas ik mij over het gebrek aan visie, binnen organisaties, in de politiek, bij sportverenigingen noem maar op.
Organisaties lijken vaak enorm op elkaar, er wordt gekopieerd en nagedaan. Veel leidinggevenden hebben nog nooit over hun eigen visie nagedacht, ze volgen slechts de visie van de organisatie waar ze voor werken.

Daar wil ik wat aan veranderen en mensen en teams helpen hun eigen krachtige inspirerende visie te vormen. Visie is nodig om vooruit te komen. Om nieuwe dingen te ontwikkelen en dat wat je doet echt ongelooflijk goed te doen. Op jouw manier gebaseerd op waar jij in gelooft en vertrouwt.

Met Letsgoactive training groep begeleid ik teams en leiders in organisaties hun koers te bepalen. Maar hoe gaaf is het als er een plek is waar je visies van anderen in hetzelfde werkterrein, of juist in een hele andere discipline, kunt lezen en geïnspireerd kunt raken en over je eigen visie nadenken?

VisieVan is een niet commerciële inspirerende omgeving waar je naar hartelust kunt lezen en wegdromen bij de visies van boeiende mensen die weten waar ze naar onderweg zijn. Je eigen visie hier delen kan natuurlijk ook. Neem daarvoor even contact op met de redactie.

Ik wens je heel veel leesplezier en inspiratie!

Jeff Dadema
Oprichter VisieVan.nl